.
Geef kinderen ook een kans om te sporten: Steun Right to Play en sponsor een Col
Home
In het Nieuws
Nieuws
Nieuwsbrief
Team
Tom
Wilco
Jeroen
Sandor
Rene

Begeleiders
Luc
Lars

Trainingsadvies
Jack
.
Route
Training
Sponsoring
Sponsors
Sponsor een Col
Goede Doel
Gastenboek
Kontakt
 
Team Coast-2-Coast
Right To Play
Links
Jack Kruijswijk
Jack (40) is soigneur geweest bij Bert Story Piels en de Nationale Jeugd Selectie. Hij heeft ruime ervaring in het begleiden van wielrenners, trainingsschema's en voedingsadviezen. Jack heeft gewerkt met coureurs als Gert Jacobs en Tor Hushovd.

Naast het begleiden van wielrenners is Jack zelf een fanatieke wielrenner en schroomt niet voor een tochtje van 250km!

Op zaterdag 29 oktober is een begin gemaakt aan het laatste onderdeel van de voorbereiding voor het Team 100 cols. Jack heeft ons de nodige informatie omtrent voeding gegeven. Het gaat hierbij om de voeding in de aanloop naar de tocht en de voeding vóór/tijdens/na een etappe.

In de aanloop naar de tocht betekent dit dat we 6 keer per dag moeten eten, 's avonds nog maar 1 bord mogen en onze bierconsumptie moeten staken. Het gaat een zware beproeving worden, maar op deze manier kunnen we allemaal met ons streefgewicht aan de start staan in juni. Op de persoonlijk sites valt meer te lezen of onze ervaringen met betrekking tot het nieuwe dieet.

Heeft u ook vragen aan Jack of wilt u meer weten over de schema's van Team 100 Cols, stuur gerust een email of kijk op de persoonlijke site van de coureurs.

Uw naam:
Uw E-mail:
Bestemming E-mail:
Onderwerp vraag:
Vraag:


Goede doel:


Sponsors:

Arval beheert als leasemaatschappij wagenparken van circa 20 tot 2.000 auto's of zelfs meer.