.
Geef kinderen ook een kans om te sporten: Steun Right to Play en sponsor een Col
Home
In het Nieuws
Nieuws
Nieuwsbrief
Team
Route
Training
Sponsoring
Sponsors
Sponsor een Col
Goede Doel
Gastenboek
Kontakt
 
Team Coast-2-Coast
Right To Play
Links

Sponsors

Raritan - Anytime, Anywhere Access and Control
Raritan is een toonaangevende leverancier van hardware oplossingen voor het beheer van IT infrastructuurapparatuur, zoals servers en netwerkhardware, en de bedrijfskritische toepassingen en diensten die erop draaien. Met de uiterst betrouwbare en responsieve IT beheeroplossingen van Raritan - gebaseerd op KVM-switches (toetsenbord, beeldscherm, muis), seriële console servers, beheersoftware en remote connectiviteit producten en beheer software - kunnen bedrijven proactief de toestand en de kwetsbaarheid van IT systemen controleren en beheren, en tot elke gewenste computer en op elk gewenst moment toegang krijgen tot de storingen en ze herstellen. Dit vereenvoudigt en versnelt de werkprocessen van datacentra, waardoor de productieve tijd van de service en de productiviteit van het personeel verbetert. De oplossingen van Raritan worden wereldwijd gebruikt in meer dan 50.000 datacentra en andere IT omgevingen. De Peppercon OEM-afdeling van Raritan ontwikkelt, produceert en verkoopt geavanceerde, hardwaregebaseerde, remote beheer onderdelen die gebaseerd zijn op digitale KVM-over-IP en IPMI-technologie. Raritan werd opgericht in 1985 en levert al ruim 20 jaar technische innovatie. Raritan heeft wereldwijd 36 kantoren en producten worden geleverd in 76 landen.

Kijk op Raritan.info


Arval
Arval beheert als leasemaatschappij wagenparken van circa 20 tot 2.000 auto's of zelfs meer. Personen-, bestel- en lichte vrachtauto's. Van elk merk, voor elke branche. Sinds de start heeft Arval een flinke groei doorgemaakt en is actief in 17 landen. Inmiddels behoort Arval tot de top vijf van autoleasemaatschappijen van Nederland en tot de top drie in Europa. In Nederland beheren op dit moment 150 collega's 25.000 auto's. Deze groei heeft Arval bereikt door een eigenzinnige benadering. Daarbij draait alles om tijdbesparing en kostenbesparing.

Kijk op www.arval.nl.

Shell:
The objectives of the Shell Group are to engage efficiently, responsibly and profitably in oil, oil products, gas, chemicals and other selected businesses and to participate in the search for and development of other sources of energy to meet evolving customer needs and the world’s growing demand for energy.

Kijk op www.shell.nl.

Goede doel:


Sponsors:

Arval beheert als leasemaatschappij wagenparken van circa 20 tot 2.000 auto's of zelfs meer.