.
Geef kinderen ook een kans om te sporten: Steun Right to Play en sponsor een Col
Home
In het Nieuws
Nieuws
Nieuwsbrief
Team
Route
Training
Sponsoring
Sponsors
Sponsor een Col
Goede Doel
Gastenboek
Kontakt
 
Team Coast-2-Coast
Right To Play
Links

Links

Right To Play
Right To Play is een humanitaire organisatie - opgericht door viervoudig Olympisch gouden medaillewinnaar Johann Olav Koss - gedragen door vrijwilligers en topsporters. De organisatie brengt sport en spelprogramma's naar kinderen in achtergestelde gebieden. Waarom? Omdat met sport en spel een essentiële bijdrage geleverd kan worden aan de emotionele en sociale ontwikkeling van deze kinderen. Ieder kind heeft het recht om te spelen!

Raritan - Anytime, Anywhere Access and Control
Raritan is gespecialiseerd in KVM switches (ook wel server sharer of console switch genoemd) en USB + audio switches en - extenders voor zowel bureau-toepassingen als grote Enterprise oplossingen. Bij switches van Raritan heeft u toegang tot uw servers, routers en switches tot op bios-niveau. Bij Enterprise oplossingen voor grotere datacenters kunt u denken aan KVM en serial / serieel switching over IP (via een JAVA-enabled, internet web browser of een telnet-sessie) en het verlengen van de keyboard, video en muis signalen over UTP Cat 5 of glasvezel bekabeling.

Arval
Arval beheert als leasemaatschappij wagenparken van circa 20 tot 2.000 auto's of zelfs meer.

Organisatie 100 Cols Tocht
Ga naar de officiele site van de stichting 100 Cols Tocht.

Business Club Vrienden van Speco (BVVS)
De Businessclub 'Vrienden Van Speco' (BVVS) is het unieke netwerk van betrokkenen bij de opleiding SPECO (HEAO-CE, differentiatie Sport, Economie en Communicatie) in Tilburg. Kern van het netwerk zijn de afgestudeerden en de medewerkers van SPECO.

Team Coast-to-Coast
Ga naar de C2C site voor een volledig reisverslag.
In oktober 2002 is Team Coast to Coast is geboren: Jan Noordermeer (inderdaad vader van), Mathijs Horsthuis, Rob van Schijndel, Sandor Noordermeer, Vrank van Etten & Wilco Zevenbergen gingen de uitdaging aan: een kleine 5000 km binnen 25 fietsdagen.
Start vond plaats voor het Witte Huis in Washington, de finish lag aan het strand in San Francisco. Onderweg werden 12 staten aangedaan en moesten de lange rechte wegen in Kansas en de Rocky Mountains in Colorado bedwongen worden.

Studentenvereniging TSWV De Meet
Tilburgse Studenten Wieler Vereniging De Meet is de studenten wielervereniging van de Tilburgse Universiteit, opgericht op 3 augustus 1978. TSWV De Meet is met 60 leden en donateurs en kleine vereniging binnen de Tilburgse Sportraad Pendragon, welke de belangen behartigt van alle studentensporters. Activiteiten vinden plaats op sociaal en sportief gebied.

Stichting 12 Inch Race
Stichting 12inch-race heeft als doel leuke evenementen te organiseren waarmee geld wordt ingezameld voor een goed doel. Afgelopen jaar hebben een aantal renners van Team 100 Cols meegedaan aan de 12 Inch Race in Pijnakker. Ga naar de site van 12 Inch Race.

Fietswebsite 'Fietsen Eén Twee Drie'
Alles over fietsen voor het goede doel.

Zepti search engine

Tour de 100 Cols
Internet site van Wim van Dommelen die van 16 juni 2006 t/m 16 juli 2006 de verlengde 100 Cols tocht fiets ("Tour de Cols").

Goede doel:


Sponsors:

Arval beheert als leasemaatschappij wagenparken van circa 20 tot 2.000 auto's of zelfs meer.