.
Geef kinderen ook een kans om te sporten: Steun Right to Play en sponsor een Col
Home
In het Nieuws
Nieuws
Nieuwsbrief
Team
Route
Training
Sponsoring
Sponsors
Sponsor een Col
Goede Doel
Gastenboek
Kontakt
 
Team Coast-2-Coast
Right To Play
Links

Nieuwsbrief 25 September 2005

Team 100 Cols Tocht
Op 3 juni 2006 starten 5 helden in Saverne (in de Vogezen, Frankrijk) voor de 4000km lange 100 Cols Tocht. Tom, Wilco, Sandor, Jeroen en Rene staan voor de loodzware opgave om de zwaarste cols van Frankrijk te bedwingen, dit wordt nog eens extra bemoeilijkt door dit in 4 weken te gaan doen. Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart.

Team 100 Cols internet site gelanceerd: www.demeet.net
Op 12 september 2005 is de Team 100 Cols internet site gelanceerd. Op onze site kunt u alle informatie vinden over de 100 Cols Tocht, de route, de renners & begeleiders, het laatste nieuws en de sponsor mogelijkheden.

Arval - eerste sponsor
We zijn zeer trots om de eerste sponsor, Arval te presenteren. Arval is de werkgever van Jeroen. Arval beheert als leasemaatschappij wagenparken van circa 20 tot 2.000 auto's of zelfs meer. Personen-, bestel- en lichte vrachtauto's. Van elk merk, voor elke branche. Sinds de start heeft Arval een flinke groei doorgemaakt en inmiddels behoort Arval tot de top vijf van autoleasemaatschappijen van Nederland. Op dit moment beheren 150 Nederlandse collega's 25.000 auto's. Deze groei heeft Arval bereikt door een eigenzinnige benadering. Daarbij draait alles om tijdsbesparing en kostenbesparing.

Begeleidingsteam is rond
Met Luc Robijn, Lars Hendriks en Jack Kruyswijk is het begeleidingsteam rond. Luc en Lars zullen de bus gaan besturen en de renners ondersteunen.
Jack is sportinstructeur en begeleider van o.a. Jean-Paul van Poppel & Thor Hushovd geweest en hij zal ons begeleiden met training- & voedingsadviezen.

Sandor breekt kaak
Goed getraind de winter ingaan lijkt langzaam een utopie te worden voor Sandor. Na een paar weken met een beperkt aantal trainingskilometers, heeft hij nu zijn kaak gebroken tijdens een zakenreis naar het Midden Oosten. Maandagavond nog fanatiek op de lokale hometrainer, dinsdagavond met een paar hechtingen en een gebroken kaak in het ziekenhuis. Inmiddels wel teruggekeerd in Nederland, maar de trainingen zijn nog niet hervat en vaste voeding is er voorlopig niet bij. Dit laatste is natuurlijk dan wel weer een goede voorbereiding op de 100-cols tocht waar vloeibare voeding een belangrijke dagelijkse rol zal spelen...

Knieblessure Rene
Een hardnekkige blessure aan beide knieën speelt Rene opnieuw parten. Tijdens de Maratona in juli van dit jaar ondervond de renner van het 100 cols team voor het eerst hinder van een opspelende linkerknie. Het lijkt er nu op dat een ingelaste rustperiode in Augustus niet afdoende is geweest. Rene: 'De knieën spelen met name op tijdens het klimmen. Het lijkt erop dat de aanhechtingspezen met de bovenspieren erg gevoelig zijn. Ik hoop niet dat het te lang gaat duren, want ik ben volop in training voor de 100 cols.
Onze teamgenoot heeft zijn toevlucht gezocht tot een fysiotherapeut in Londen. Wordt vervolgd.

Trainingsweekend in Maidstone
Het eerste weekend van augustus heeft Het Team 100 Cols haar eerste trainingskamp afgerond. Dit eerste weekend heeft plaats gevonden in Maidstone (UK). Maidstone is een middelgrote Britse stad vlakbij London (huidige woonplaats van Rene). Dit gebied kenmerkt zich door boerenlandweggetjes, brede dubbelbaans autowegen en heuvels. Kortom perfect om in twee dagen rond de 200 km te rijden. De fietsprestaties waren wisselend dit weekend. Het niveauverschil was redelijk groot, maar de weg naar de 100 cols is nog lang.

Dit eerste weekend stond tevens in het teken van de officiële aftrap van Het Team 100 cols. Ook de Meetvrouwen (Miranda, Inge en Patries) en Tim (zoontje van Sandor en Miranda) waren van de partij zodat er 's avonds onder het genot van een pint en een bord eten gepraat is over de 100 cols tocht en alles wat daarbij komt kijken. De training kan nu echt beginnen!

Terug naar Nieuwsarchief >>

Goede doel:


Sponsors:

Arval beheert als leasemaatschappij wagenparken van circa 20 tot 2.000 auto's of zelfs meer.