.
Geef kinderen ook een kans om te sporten: Steun Right to Play en sponsor een Col
Home
In het Nieuws
Nieuws
Nieuwsbrief
Team
Route
Training
Sponsoring
Sponsors
Sponsor een Col
Goede Doel
Gastenboek
Kontakt
 
Team Coast-2-Coast
Right To Play
Links

Nieuwsbrief 18 Januari 2006

16-1-2006: Goede Doel: Right To Play
Op 13 januari is Team 100 Cols een samenwerkingsovereenkomst met Right To Play aangegeaan. Right To Play is een humanitaire organisatie (ngo) die ernaar streeft alle kinderen ter wereld te laten sporten en spelen. Team 100 Cols is erg verheugd met de samenwerking: "Wij voelen ons in een bevoorrechte positie en wij zijn ons bewust dat niet iedereen in de gelegenheid is om te sporten" aldus Tom Robijn. "Wij zijn blij dat we met dit initiatief kinderen in achtergestelde landen kunnen helpen".

Ook u kunt uw bijdrage leveren door mee te doen met de actie Sponsor een Col. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Right To Play. Op dit moment hebben we al ruim € 700 opgehaald!

Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad wordt het sponsorbedrag hoger. Het sponsoren van meerdere cols is ook mogelijk. De actie sponsor een col bestaat uit 2 delen:

1. De cols van de Hors Categorie (HC). Deze cols worden door middel van een veiling aangeboden. De hoogste bieder 'krijgt' de col. Het startbedrag staat op de site. De veiling staat open tot 01-05-2006.

2. De cols van 4de, 3de, 2de en 1ste categorie. Deze cols kunnen voor een vast bedrag gesponsord worden. Hierbij geldt dat de eerste donateur van een betreffende col, de berg mag sponsoren. Zijn/haar naam komt vervolgens achter de berg te staan.

Klik hier om u aan te melden voor Sponsor een Col en ondersteun Right To Play:
"when children play, the world wins"

Terug naar Nieuwsarchief >>

Goede doel:


Sponsors:

Arval beheert als leasemaatschappij wagenparken van circa 20 tot 2.000 auto's of zelfs meer.