.
Geef kinderen ook een kans om te sporten: Steun Right to Play en sponsor een Col
Home
In het Nieuws
Nieuws
Nieuwsbrief
Team
Route
Training
Sponsoring
Sponsors
Sponsor een Col
Goede Doel
Gastenboek
Kontakt
 
Team Coast-2-Coast
Right To Play
Links

Nieuwsbrief 10 November 2005

Lees de trainingsverslagen
Iedereen traint anders. De een zet een schema op en houdt zich vervolgens aan alle geplande trainingen. De ander gebruikt ook een excel-sheet, maar komt tot de conclusie dat het lastig is om een schema te volgen. Weer een ander probeert gewoon zo veel mogelijk te sporten. Één ding doen de coureurs van Team 100 cols in ieder geval allemaal en dat is trainen!

Tom, Wilco, Sandor, Jeroen en René houden hun vorderingen in de voorbereiding op de 100 cols tocht bij op de internetsite. Klik op de links hierna om alles te lezen over trainingskilometers, spinninguren, hardloopavonturen, mountainbiken, schaatsen, zwemmen, fitness en mentale gesteldheid. Kijk nu op de 'persoonlijke' site van de coureurs voor verslagen en trainingsschema's van de afgelopen weken.

Training Tom
Training Wilco
Training Sandor
Training Jeroen
Training René

Sponsor een Col
Het Team 100 cols gaat deze monstertocht niet alleen voor zichzelf doen. Wij willen ook een goed doel ondersteunen met ons plan om over meer dan 100 cols te fietsen. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar het goede doel. Op dit moment is er nog geen definitieve keuze gemaakt voor een specifiek goed doel. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad wordt het sponsorbedrag hoger. Het sponsoren van meerdere cols is ook mogelijk.

De actie sponsor een col bestaat uit 2 delen:

1. De cols van de Hors Categorie (HC). Deze cols worden door middel van een veiling aangeboden. De hoogste bieder 'krijgt' de col. Het startbedrag staat op de site.

2. De cols van 4de, 3de, 2de en 1ste categorie. Deze cols kunnen voor een vast bedrag gesponsord worden. Hierbij geldt dat de eerste donateur van een betreffende col, de berg mag sponsoren. Zijn/haar naam komt vervolgens achter de berg te staan.

De actie sponsor een col start officieel op 10-11-2005 om 12.00 uur. De veiling staat open tot 01-05-2006. Hierna worden de cols toegekend.

Kijk nu op Sponsor een col en meld je aan!

Voedingsadvies
Op zaterdag 29 oktober is een begin gemaakt aan het laatste onderdeel van de voorbereiding voor het Team 100 cols. De voeding!

Jack heeft ons de nodige informatie omtrent voeding gegeven. Het gaat hierbij om de voeding in de aanloop naar de tocht en de voeding vóór/tijdens/na een etappe.
In de aanloop naar de tocht betekent dit dat we 6 keer per dag moeten eten, 's avonds nog maar 1 bord mogen en onze bierconsumptie moeten staken. Het gaat een zware beproeving worden, maar op deze manier kunnen we allemaal met ons streefgewicht aan de start staan in juni. Op de persoonlijk sites valt meer te lezen of onze ervaringen met betrekking tot het nieuwe dieet.

100 cols tocht besmettelijk
Dat niet alleen het 100 cols team vol is van de uitdaging die hen in 2006 wacht, blijkt wel uit het feit dat de ouders van René zich hebben voorgenomen om de tocht ook te gaan fietsen. In twee etappes weliswaar (2006 en 2007), maar mét bagage. Ze zullen starten in het weekend dat het team aankomt in finishplaats Saverne. Gezien het leeftijdsverschil en het bagage-element past hier niets dan respect.

Fysiek Sandor- vervolg
Kaak is langzaam herstellende. Kan nu mijn mond op tweederde open krijgen. Meer dan genoeg voor een salesman. De twee gebroken kiezen zijn minder prettig. Hopelijk is dit probleem voor het eind van het jaar opgelost, zodat niet bij elke oneffenheid in de weg een pijnscheut door het gebit trekt. Geloof me, je kan beter een arm breken. Ik kan het weten.

Knieblessure René- vervolg
In de vorige nieuwsbrief werd melding gemaakt van de problemen die René ondervindt met zijn knieën. De situatie is in de afgelopen maand duidelijk verbeterd. Het intapen van de knieën en het uitvoeren van spierversterkende oefeningen werpen hun vruchten af en de zaak is dus onder controle.

Terug naar Nieuwsarchief >>

Goede doel:


Sponsors:

Arval beheert als leasemaatschappij wagenparken van circa 20 tot 2.000 auto's of zelfs meer.