Home
Nieuws
Team
Route
Sponsoring
Club van 50
Kontakt
 
Team 100 Cols
TSWV De Meet

Sponsors:
..

Inleiding
Zoals algemeen bekend is, heeft de zorgsector te lijden onder zware financiële druk. Daardoor is er te weinig geld beschikbaar voor een leuke aankleding van de kinderafdeling in een ziekenhuis. Juist voor kinderen is het erg belangrijk om in een zo aangenaam mogelijke omgeving te verkeren ten tijde van ziekte. Soms wordt het verblijf van kinderen in een ziekenhuis opgebeurd door de Clini-clowns, maar wanneer die verdwenen zijn blijft toch vaak de kilte van een ziekenhuis over.

Team Coast to Coast heeft een initiatief op touw gezet dat het mogelijk moet maken om samen met u het St. Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg te helpen om de zieke kinderen een aangenamer verblijf te kunnen geven. Met de sponsoring van het evenement Team Coast 2 Coast kunt ook u uw bijdrage doen.

Wij zullen in mei 2003 per fiets in Amerika van de oostkust naar de westkust fietsen in 1 maand tijd. Wij verwachten met dit groots opgezette initiatief veel media aandacht te krijgen. Een groot gedeelte van het sponsorbedrag zal bestemd zijn voor het goede doel: de Kinderafdeling van het St. Elisabeth ziekenhuis te Tilburg. Dit gaat in volledige overeenstemming met het St. Elisabeth ziekenhuis.

Sponsormogelijkheden
Team Coast to Coast zal er alles aan doen om zoveel mogelijk de namen/logo's van de sponsors uit te dragen.

De mogelijkheden zijn uitgebreid: De namen van de grote sponsors zullen op posters komen die door de hele regio, op universiteiten en allerhande locaties zullen worden opgehangen. Tevens zal er op de website www.demeet.net volop aandacht besteed worden aan de sponsors. Team Coast to Coast zal actief de website, het evenement en de sponsors promoten. De kleding van de deelnemers zal tijdens trainingen & koersen de namen van de grote sponsors dragen. In het verenigingsmagazine krijgen de sponsoren ook een jaar lang een vermelding.

Onze doelstelling is dat elke sponsor tevreden is met de door ons aangeboden sponsorpakket. Wij zullen alles in het werk stellen om na afloop het goede doel een mooie gift te kunnen doen mede dankzij de steun van tevreden sponsors.

- Ondersteuning van het goede doel (Kinderafdeling St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg)
- Naamsverbinding aan Coast to Coast
- Media-exposure: krant/regio TV/radio/fiets tijdschriften/Universiteits krant
- Naamsvermelding op kleding
- Naamsvermelding op de internet site www.demeet.net, met link naar uw pagina
- Naamsvermelding op posters/flyers
- Advertentie in het Metier (verenigingsblad TSWV de Meet)
- Herinnering aan Coast to Coast

Vragen & inlichtingen
Indien u vragen heeft over eventuele extra opties of als u meer informatie wilt dan kunt u contact met Rob van Schijndel op nemen (telefoon 06-50504922) en uw vragen zullen worden beantwoord.

Suppliers:

Rabobank Continental Sigma Profile "De Fietsspecialist" Colour Print
Colour Print
Sponsors:Suppliers: