Home
Nieuws
Team
Route
Sponsoring
Club van 50
Kontakt
 
Team 100 Cols
TSWV De Meet









Dag 3: Maandag 26 mei
(door Sandor)

Na een uitgebreid diner bij Arby’s (50km van het hotel) en een goede nacht in het Moutaineer motel zouden we vandaag alleen maar hoeven dalen. We zaten tenslotte bovenop een berg. Helaas. De eerste100km werden we getrakteerd op Jura-achtig gebied met een aantal forse beklimmingen. Het weer was ook niet helemaal top. Nog geen 15 graden, bewolkt en een natte weg. Wilco had het nog zwaar van gisteren, Jan zat ook niet helemaal fris en Rob worstelde met zijn knie. Mathijs en Sandor klommen er naar hartelust op los. Het dak lag vandaag op een dikke 3000ft. Prachtig gebied, maar twee dagen achter elkaar een LBL gevoel slaat fors op de benen.

Na 70 km de eerste stop. De hoeveelheid water en voedsel die de mannen naar binnen tikken doen denken aan een willekeurige Meetavond met onbeperkt spareribs gevolgd door een sessie in Polly. Liters water worden weggetikt en de ene na de andere reep verdwijnt naar binnen.
Naar de tweede stop (140km) werd het wat minder bergachtig, maar vlakke stukken zitten er weinig bij. We fietsen nog steeds op de 50 en Rob (altijd scherp) geeft regelmatig aan dat we rechtdoor moeten.

De laatste uren zijn glooiend op en af (beetje Tilburg-Parijs) en wordt met name op het vals plat naar beneden goed doorgeklapt.
Omdat er vervolgens niet echt veel motels langs de weg staan, moeten we uiteindelijk tot Parkersburg doorfietsen voor we de douche kunnen opzoeken. Betekent wel dat we inmiddels 60-80km (discussie is gaande) voorlopen op het schema.

Bijzondere momenten vandaag:

De Dodge caravan heeft in het vooronder een dwarsgeplaatste V6 3.3 liter.
Achtervolgd door een hond, die na een brul van Sandor toch verstandig omdraaide. De tweede hond die dit probeerde koos voor de veiligheid van de snelweg…
Een lekke band voor Wilco & Rob, die nu gedeeld tweede staan achter Jan (2x).
4 dode herten langs de kant van de weg en talloze wasberen en eekhoorns.

Dag 3 - 26 mei 2003
233km, 8uur 30 minuten, 27 gemiddeld, en wederom 3000 hoogtemeters.

Terug naar dagverslagen >>

Sponsors:



Suppliers: