Home
Nieuws
Team
Route
Sponsoring
Club van 50
Kontakt
 
Team 100 Cols
TSWV De Meet









Dag 2: Zondag 25 mei
(door Rob)

De dag begon vandaag voorspelbaar. We werden gewekt door Ard met de mededeling dat we ons verslapen hadden. Het was al 9.00, Nederlandse tijd wel te verstaan.Midden in de nacht Amerikaanse tijd. Lekker verder geslapen om rond 7.30 aan onze echte etappe. Het was regenachtig en mistig. Ondanks deze niet optimale omstandigheden, begonnen we lekker hard. Met een gemiddelde van boven de 32 km/h in het mooie heuvelachtige landschap. Alle vijf teamleden deden netjes hun aflossingen.

Na 100 kilometer hadden we afgesproken met ons begeleidingsteam. Aangezien we behoorlijk hadden “geklapt”, waren ze niet aanwezig. Beetje jammer. Na 150 kilometer werden we voorzien van water en voedsel. Het was nog vroeg en daarom werd er besloten om vandaag de 200 kilometer vol te maken.De laatste 30 kilometers nam het parcours een verrassende wending. De heuvels werden bergen, San Francisco leek opeens ver weg, heel ver weg. Vooral Wilco en klimmertje Mathijs kregen het erg zwaar. Op karakter haalden zij echter de eindstreep in Mount Storm. (volgens Ard verkeerde Wilco reeds in een terminale fase). Als er nog een klim zou voorkomen, dan zou Jan de ambulance gaan bellen, voor zichzelf.

Al met al een mooie fietsdag in de staten Virginia en West Virginia. De bijnaam van deze laatste staat is Mountain State. Volgens team Coast-2-Coast is dit terecht.

Dag 2 - 25 mei 2003
14km, 7uur 30 minuten, 28.5 gemiddeld. En 3000 hoogtemeters.

Terug naar dagverslagen >>

Sponsors:



Suppliers: